Siirry sisältöön

Mikä DiakHub?

Autamme sinua kehittämään vaikuttavia ratkaisuja ihmisten hyväksi.

Mitä teemme?

Tarjoamme yhteiskehittämistä, työkaluja ja mittareita helpottamaan hyvinvointialueiden, kuntien, koulutusorganisaatioiden sekä palveluntuottajien arjen työtä. Ratkaisemme loppuasiakkaiden kiperiä ongelmia.

”Syrjäytymisen haasteet tarvitsevat ratkaisuja ja Zekki-toimintamallilla kyetään niihin vastaamaan.”

Sosiaaliset innovaatiomme, kuten Zekki-toimintamalli, pohjaavat vahvaan käytännönläheiseen tutkimustietoon hyvinvoinnin edellytyksistä ja palvelujärjestelmän kehittämisen tarpeista.

Keitä olemme?

DiakHub on Diakonia-ammattikorkeakoulun koordinoima hubi, joka kokoaa yhteen sote-palveluiden tutkijat, kehittäjät, järjestäjät, tuottajat ja käyttäjät. Toimintamme on rajoja ylittävää, osallistavaa ja asiakaslähtöistä.

Infografiikka DiakHub-toimintamallista, joissa osittain päällekkäin menevillä ympyröillä kuvataan eri toimijoiden vaikutusta toisiinsa. Kuvan sisältö löytyy tekstinä sivulta.

DiakHub-toimintamallissa DiakHub ja tutkimus, yritykset ja organisaatiot sekä päättäjät ja vaikuttajat kehittävät yhdessä loppukäyttäjien kanssa vaikuttavampia ja paremmin kohdennettuja palveluja huomioiden toimintaympäristön haasteet.

DiakHubia vetävät tutkimus- ja kehittämis-toiminnan huippuosaajat, joilla on vuosien kokemus ja näyttöjä sote-palvelujärjestelmän kehittämisestä. Tunnetuin työkalumme on palkittu Zekki-digipalvelu, joka antaa ajantasaisen kuvan nuorten hyvinvoinnista ja ohjaa matalan kynnyksen palveluihin.

Asiantuntijamme

Vaikuttavat palvelumme

Ratkomme täsmähaasteita hyväksi havaituin työkaluin sekä tuotamme tutkittua tietoa.

Miksi DiakHub?

Jatkuvasti kehittyviä työkaluja

Kehitystyön ytimessä ovat tehokkaiksi havaitut työkalumme, joilla todennetaan asiakkaiden tuen tarpeita sekä organisoidaan toimintaa tarkoituksenmukaisesti. Saat konkreettisia välineitä oman työsi tueksi.

Asiakaslähtöistä yhteiskehittämistä

Systeemisiä haasteita ei ratkota siiloissa. Haluamme varmistaa, että loppukäyttäjät saavat tarvitsemansa avun oikea-aikaisesti ja suunnitellusti. Saat monialaisesta verkostotyöstä tukea vaikuttavien ja asiakaslähtöisten ratkaisujen kehittämiseksi.

”Monialaisen yhteistyön rakentamistarve on uusilla hyvinvointialueilla todella suuri. Tähän rakentamiseen haimme vauhtia Diakin valmennuksesta ja sessiot olivat erittäin hedelmällisiä”

Ajantasaista tutkimusta

DiakHubin toimintamallit ja työkalut kytkeytyvät tiiviisti Diakonia-ammattikorkeakoulun tutkimus- ja kehittämistoimintaan sekä koulutukseen. Saat luotettavaa ja ajantasaista tutkimustietoa päätöksenteon tueksi.