Siirry sisältöön

Yhteensovittava johtaminen ja monialaisten palveluiden kehittäminen

Tarjoamme valmennuksia ja työpajoja vahvistamaan monialaisen ammattilaisverkoston ymmärrystä yhteensovittavasta johtamisesta sekä yhteiskehittämisestä.

Ihmisiä palaverissa.

Mitä?

Palvelu vahvistaa monialaisen ammattilaisverkoston teoreettista ja käytännöllistä ymmärrystä yhteensovittavasta johtamisesta sekä yhteiskehittämisestä. Palvelu koostuu valmennuksista ja työpajoista. Se auttaa tunnistamaan verkoston yhteisiä haasteita ja sisäisiä kytköksiä, asettamaan yhteisölle tavoitteita ja ottamaan konkreettisia askeleita niitä kohti.

Hyödyt

Yhteensovittava johtaminen on monialaisen yhteistyön ja asiakaslähtöisten palveluiden kehittämistä ja johtamista. Työskentelyn avulla hahmotetaan monialaisen johdon yhteistä tilannekuvaa, tunnistetaan muutostarpeita, rakennetaan verkoston sisäistä luottamusta ja asetetaan yhteisiä tavoitteita. Lisäksi työskentely tekee näkyväksi toimijoiden osaamisia ja tarpeita sekä määrittelee keskinäisiä vastuita. Valmennus avaa yhteensovittavan tiedolla johtamisen käytäntöjä ja rakenteita.

Kenelle?

Työskentely sopii muun muassa hyvinvointialueiden, kuntien ja kolmannen sektorin johdolle sekä ammattilaisverkostoille, jotka haluavat konkreettisia keinoja yhteistyön tiivistämiseksi sekä ratkaisuja yhteisiin haasteisiin.

Vaasan kaupunki tilasi DiakHubilta hyvinvoinnin, elinvoiman ja työllisyyden palveluintegraation muotoilu- ja verkostoyhteistyön kehittämisprojektin:

”Pääsimme pajoista siihen, että aloimme tehdä pilotteja. Yhteistyö oli sujuvaa, kaikki lupaukset pidettiin, eikä ollut myöhästymisiä. Palvelun laatu oli tosi korkeatasoista.” – Nina Waxlax, Vaasan kaupunki

Esimerkkejä toteutuksista

Yhteensovittavan johtamisen työpaja johdolle

Yhteensovittavan johtamisen työpaja monialaiselle verkostolle

Verkoston sparraus