Siirry sisältöön

Ajankohtaista tietoa nuorten hyvinvoinnista

Zekki Suomi -tilannekuva on kaksi kertaa vuodessa julkaistava ajantasainen yhteenveto suomalaisten nuorten hyvinvoinnista.

Mitä?

ZekkiSuomi-tilannekuva on kaksi kertaa vuodessa julkaistava ajantasainen yhteenveto suomalaisten nuorten hyvinvoinnista. Se perustuu Zekki.fi-digipalvelun keräämään tietoon. Tieto kuvastaa 15–25-vuotiaiden nuorten tyytyväisyyttä eri elämänalueisiin vastaushetkellä. Palvelussa nuori voi nimettömänä arvioida omaa hyvinvointiaan 10 kysymyksen avulla. Kuka tahansa toimija voi ohjata nuoren palvelun pariin, ja palvelu on ilmainen käyttää.

Zekkiin ohjautuu vastaajia sekä suoraan että useiden matalan kynnyksen tukea tarjoavien yhteistyökumppaneiden verkkosivujen kautta. Puolivuosittain palveluun kertyy noin 10 000 nuoren elämäntilannearviot.

Hyödyt

Miten nuorilla menee juuri nyt? ZekkiSuomi-yhteenveto antaa ajantasaisen kuvan suomalaisten nuorten hyvinvoinnista valtakunnallisesti.

Kenelle?

Kaikille matalan kynnyksen tietopaketista kiinnostuneille.

Palkinnot ja kunniamaininnat

Zekki.fi-digipalvelu on voittanut Euroopan innovaationeuvoston myöntämän Euroopan parhaan sosiaalisen innovaation palkinnon vuonna 2021. 

Muut palkinnot ja kunniamaininnat:

Tutustu muihin palveluihimme

Oletko kiinnostunut saamaan ajantasaisen tilannekuvan valitsemasi ryhmän hyvinvoinnista?