Siirry sisältöön

DiakHub mukana Kuntamarkkinoilla 2024

Olemme mukana Kuntamarkkinoilla 18.–19.9. Tule tutustumaan palveluihimme ja tuotteisiimme osastolle 3S25! Kuntamarkkinat on julkisen sektorin vuoden suurin foorumi täynnä ideoita. Järjestämme kaksi tietoiskua: keskiviikkona 18.9. klo 13 tutkija Sakari Kainulainen esittelee ZekkiPro-järjestelmää, ja torstaina 19.9. klo 10.30 erityisasiantuntija Anne Määttä ja lehtori Arja Koski puhuvat yhteensovittavasta johtamisesta ja monialaisten palveluiden kehittämisestä. Tervetuloa kuulolle!

Ihmisiä palaverissa.

Olemme mukana Kuntamarkkinoilla 18.–19.9. Tervetuloa osastollemme (3S25) tutustumaan ja kuulemaan lisää palveluistamme ja tuotteistamme!

Kuntamarkkinat on ideoita pulppuava julkisen sektorin vuoden suurin foorumi.

Järjestämme Kuntamarkkinoilla kaksi tietoiskua. Keskiviikkona 18.9. klo 13 aiheenamme on ZekkiPro-järjestelmä, jolla voi todentaa ja kehittää oman organisaation ja sen tuottamien palveluiden vaikuttavuutta. Sen käyttö asiakastyössä vahvistaa asiakasosallisuutta. Puhujana on tutkija Sakari Kainulainen.

Torstain 19.9. tietoiskun aiheena on yhteensovittava johtaminen ja monialaisten palveluiden kehittäminen. Mahdollisuuksista ja ratkaisuista kertomassa ovat erityisasiantuntija Anne Määttä ja lehtori Arja Koski. Tule kuulolle!

Tarkempi ständiohjelma päivittyy tähän uutiseen elokuussa.