Siirry sisältöön

ZekkiPro – vaikuttavuutta hyvinvointityöhön -webinaari ke 21.8.

Tiedätkö, miten asiakkaasi voivat? Tavoitteletko ihmisten hyvinvoinnin vahvistumista? Uusi digipalvelumme ZekkiPro tuo kaikki 3X10D-​hyvinvointimittarit helposti hyödynnettäviksi. Tervetuloa webinaariin ke 21.8. kuulemaan lisää ZekkiPro-järjestelmästä ja tutustumaan sen ominaisuuksiin sekä käyttömahdollisuuksiin.

Pojan kasvot.

Tule kuuntelemaan ZekkiPro – vaikuttavuutta hyvinvointityöhön -webinaariin miten ZekkiPro-järjestelmää(avautuu uuteen ikkunaan) voi käyttää hyvinvointivaikutusten todentamiseen ja vaikuttavuuden kehittämiseen. Tilaisuudessa tutustutaan konkreettisesti ZekkiPro-järjestelmän ominaisuuksiin ja käyttömahdollisuuksiin. Järjestelmällä voit kerätä hyvinvointitietoa 3X10D-mittareita hyödyntäen sekä laatia omia kysymyksiä ja räätälöidä vastaajalle annettavaa palveluohjausta ja palautetta.

Puhumassa ovat ZekkiPro:n kehittäjät, erityisasiantuntija Reija Paananen, tutkija Sakari Kainulainen, ja asiantuntija Henna Harju. Tilaisuus järjestetään Teamsissa keskiviikkona 21.8. klo 8.30-9.30. Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun).