Siirry sisältöön

Nuoren hyvinvointi työnantajan valttikortiksi -webinaari pe 20.9. – ilmoittaudu mukaan

Nuorten jalkoja ja kenkiä kuvattu ylhäältä päin.

Tervetuloa mukaan Mielihyvin duunissa -hankkeen järjestämään webinaariin, jonka teemana on nuorten hyvinvoinnin tukeminen työelämään siirryttäessä ja työelämässä. 

Kouluttajina toimivat Diakin erityisasiantuntijat Reija PaananenSakari Kainulainen ja Jaana Toikkanen sekä Väestöliiton Hyvinvoinnin asiantuntija Ruusa Hentilä. Tilaisuus on avoin kaikille, myös opiskelijoille.

Nuoren hyvinvointi työnantajan valttikortiksi -webinaari
Ajankohta: pe 20.9. klo 9–10.30
Paikka: Etänä, Teams

Ilmoittaudu mukaan 16.9. mennessä Lyyti-lomakkeella(siirryt toiseen palveluun)

Tiedetään, että hyvinvointi tuo tuottavuutta. Hyvinvoiva työyhteisö ja hyvinvoiva työntekijä pystyvät parempiin suorituksiin. Myös veto- ja pitovoimaa voi helposti vahvistaa hyvinvointiin panostamalla. Puhumattakaan siitä, että monimuotoinen työyhteisö on parempi esimerkiksi ongelmien ratkaisemisessa.

Työelämään siirtyvillä nuorilla on tänä päivänä vanhemmista ikäluokista poikkeavia tarpeita, toiveita ja huolenaiheita. Tässä webinaarissa tarkastellaan tuoreen tutkimustiedon valossa yrityksen työntekijöiden hyvinvoinnin ja tuottavuuden yhteyttä.

Kuulemme myös nuorten ja työnantajien omakohtaisia kokemuksia ja esimerkkejä kompastuskivistä ja onnistumisista. Jaamme asiantuntijoilta konkreettisia ja helppoja keinoja psykologisesti turvallisen työyhteisön rakentamiseen ja esimerkiksi motivoimiseen, onnistumisten huomaamiseen ja uuden työntekijän työn aloituksen helpottamiseen.

Oletko jo kuullut ZekkiPro-digipalvelustamme?

ZekkiPro on DiakHubin kehittämä digitaalinen työkalu, joka tukee tiedolla johtamista ja parantaa asiakastyön laatua sekä osallisuutta. Sen avulla saat kattavan ja ajantasaisen kuvan organisaatiosi omien viiteryhmien hyvinvoinnista, mikä tukee päätöksentekoa sekä mahdollistaa toiminnan arvioinnin ja tehokkaampien toimenpiteiden suunnittelun.

Lue lisää ZekkiPro-digipalvelustamme täältä.