Siirry sisältöön

Yhteensovittava johtaminen ja yhteiskehittäminen vahvistavat verkostotyötä

Kevään aikana DiakHubin asiantuntijat ovat fasilitoineet yhteensovittavan johtamisen valmennuksia Oulun seurakunnissa, tukeneet järjestöjen ja hyvinvointialueiden yhteistyötä palvelumuotoilun avulla sekä valmistelleet elokuussa järjestettävää työpajaa Ensi- ja turvakotien liiton kanssa. Näiden toimenpiteiden avulla on konkretisoitu tavoitteita, vahvistettu osaamista ja edistetty monialaista yhteistyötä. Lue lisää alta ja ole meihin yhteydessä, jos kaipaat apua yhteensovittavan johtamiseen tai monialaisen yhteistyön kehittämiseen!

Yhteiskehittämisen kuva, ihmisiä kokouksessa.

Yhteensovittavan johtamisen valmennuksia on toteutettu kevään aikana Oulun kolmessa seurakunnassa. Diakin erityisasiantuntija Anne Määttä ja lehtori Arja Koski ovat fasilitoineet strategian toimeenpanoa ja rakentaneet yhteensovittavaa johtamista Oulun tuomiokirkkoseurakunnan, Tuiran ja Karjasillan seurakunnissa. Kolmen työpajan tuloksena seurakunnat ovat konkretisoineet tavoitteita, niiden toimeenpanoa ja työnjakoon liittyviä kysymyksiä. Syksyllä seurakunnat etenevät kohti konkretiaa toteuttamalla suunniteltuja muutoksia ja kehittämistoimia.

Järjestöjen ja hyvinvointialueiden yhteistyötä on tuettu Sininauhaliiton jäsenjärjestöjen ja Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen palvelumuotoilua hyödyntävässä yhteiskehittämisen valmennuksessa. Lähi- ja etätoteutuksina toteutunut työskentely on vahvistanut yhteisten, syrjäytymisvaarassa olevien työikäisten asiakkaiden kanssa työskentelevien osaamisen tunnistamista ja auttanut ottamaan konkreettisia askeleita kohti tiiviimpää yhteistyötä.

Elokuussa toteutuu Yhteensovittava johtaminen ja yhteiskehittäminen tavoitteellisen verkostotyön tukena -työpaja Ensi- ja turvakotien liiton jäsenyhdistysten toiminnanjohtajien, ETKL:n laajennetun johtoryhmän ja ETKL:n sote-hankkeen kehittäjätiimien kanssa. Työskentelyssä vahvistetaan edellytyksiä rakentaa ja johtaa yhteensovittavaa työtä, hyödyntää laajemmin verkostossa olevaa osaamista sekä määritellä ja konkretisoida jatkotyöskentelyä verkostoissa.

Tarvitsetko tukea tavoitteellisen, monialaisen yhteistyön käynnistämiseen, suuntaamiseen tai yhteensovittavaan johtamiseen? Tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia verkostotyöskentelyn tueksi. Lue lisää täältä (avautuu uuteen ikkunaan)tai ole suoraan yhteydessä Anneen tai Arjaan. (Alla yhteystiedot)