Siirry sisältöön

ZekkiProlla vaikuttavuutta hyvinvointityöhön

Uusi digipalvelu ZekkiPro tuo kaikki 3X10D-hyvinvointimittarit helposti hyödynnettäviksi . ZekkiPro-järjestelmä on kehitetty erityisesti asiakastyöhön ja tiedolla johtamisen tarpeisiin. Se toimii työvälineenä yksilö- ja ryhmäkohtaisen hyvinvointitiedon keruussa, tuen tarpeiden arvioinnissa sekä hyvinvoinnin seurannassa. Sen käyttö asiakastyössä vahvistaa asiakasosallisuutta.

Pojan kasvot läheltä kuvattuina, osa kasvoista varjossa.

Diakissa kehitetyt 3X10D-hyvinvointimittarit ovat nyt digitaalisesti hyödynnettävissä uuden toukokuussa julkaistavan ZekkiPro-järjestelmän kautta. ZekkiPro sisältää kaikki validoidut 3X10D-elämäntilannemittarit monine kieliversioineen, joten se soveltuu hyvinvointityöhön laajasti. Mittareita on tällä hetkellä n. 7–60-vuotiaille sekä erityisryhmille. Olethan yhteydessä, jos haluat ZekkiPron käyttöösi!

ZekkiPron avulla voidaan selvittää myös palvelujen laatua sekä nuorten osallisuutta ja vaikuttamismahdollisuuksia.

ZekkiPro mahdollistaa anonyymin ja yksilöidyn hyvinvointitiedon tuottamisen ja sitä voidaan käyttää myös digitaalisena palveluohjauksen välineenä. 

ZekkiPron käyttö mahdollistaa myös: 

Ota rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan aiheesta lisää! 

Voit olla yhteydessä asiantuntijoihimme (yhteystiedot alla), voit laittaa sähköpostia osoitteeseen hub@diak.fi tai täyttää yhteydenottolomakkeen.