Siirry sisältöön

Elämäni tarinana -valmennus 

Elämäni tarinana on asiakaslähtöinen menetelmä nuoren menneisyyden ja tulevaisuuden tarkasteluun. Menetelmän taustalla on ratkaisu- ja voimavarakeskeisyys. Elämäni tarinana -menetelmää voi hyödyntää itsenäisesti tai ohjatusti. Tarjoamme valmennusta menetelmän hyödyntämiseen asiakastyössä ja oppilaitoksissa.

Nuorten jalkoja kuvattu, nuoret istuvat muurilla tms.

Mitä? 

Valmennuksessa osallistuja tutustuu Elämäni tarinana -menetelmän teoreettisiin lähtökohtiin ja oppii käyttämään sitä monipuolisesti lasten ja nuorten parissa tehtävässä työssä. Osallistujat saavat käyttöönsä Elämäni tarinana -työkirjan ja valmennuksen jälkeen todistuksen. 

Valmennus toteutetaan kolmena webinaarina (á 1,5 tuntia).  

Valmennuksen teemat: 

Hyödyt

Valmennus tarjoaa uusia näkökulmia ja ymmärrystä menneisyyden ja tulevaisuuden tarkasteluun. Elämäni tarinana -menetelmä lisää nuorten osallisuutta ja toimijuutta, sekä vahvistaa asiakkaan ja ammattilaisen välistä dialogia.  

Kenelle?  

Lasten ja nuorten parissa työskentelevät, muun muassa oppilaitoksissa, nuorisotyössä, lastensuojelussa, mielenterveystyössä, sosiaalisessa kuntoutuksessa, seurakunnissa sekä järjestöissä. 

Ajankohtaista: Elämäni tarinana -valmennus toukokuussa 2024

Toteutamme Elämäni tarinana -valmennuksen toukokuussa 2024. Valmennuspäivät ovat to 2.5., ke 15.5. ja to 30.5. (kellonaika 14.30-16).  Kolmen päivän valmennuksen hinta on 350 e (plus alv 24%) per osallistuja. Valmentajana toimii kokenut mielenterveysalan erityisasiantuntijamme Päivi Vuokila-Oikkonen.

Ilmoittaudu mukaan valmennukseen tästä linkistä (siirryt toiseen palveluun)viimeistään ma 29.4. Saat laskun ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseesi.