Siirry sisältöön

ZekkiPro – Vaikuttavuuden kehittämisen ja asiakastyön työkalu

Diakissa kehitetty ZekkiPro on helppokäyttöinen työkalu hyvinvointityön ja sote-alan ammattilaisille, palveluiden kehittäjille sekä päätöksentekijöille. ZekkiPron avulla voit todentaa ja kehittää organisaatiosi ja sen palveluiden vaikuttavuutta sekä vahvistaa asiakastyötä asiakasosallisuutta tukien. Työkalu mahdollistaa tiedon keräämisen hyvinvoinnista ja sen muutoksista samalla, kun osallistat asiakkaita toimimaan oman hyvinvointinsa vahvistamiseksi. Samalla kartutat ajantasaista tietoa myös palveluiden kehittämisen ja tiedolla johtamisen tarpeisiin.

ZekkiPro tarjoaa yksinkertaisen tavan seurata eri palveluiden tuottamia hyvinvointivaikutuksia sekä analysoida eri väestöryhmien hyvinvoinnin tilaa ja kehitystä. Näin voit jatkuvasti kehittää palveluiden vaikuttavuutta ja tukea sekä yhteisöjen että yksilöiden hyvinvointia.

Katso YouTubessa(siirryt toiseen palveluun) (tai alla) tutkimus- ja kehittämispäällikkö Reija Paanasen video, jossa hän esittelee, kuinka ZekkiPro auttaa organisaatioita parantamaan palveluidensa vaikuttavuutta ja tukemaan asiakastyötä.

Lisätietoja ZekkiProsta löydät täältä.