Siirry sisältöön

Elämäni tarinana -valmennus toukokuussa – ilmoittaudu nyt

Nuorten jalkoja kuvattu, nuoret istuvat muurilla tms.

Hei lasten ja nuorten parissa työskentelevä ammattilainen! Kaipaatko uusia työkaluja lasten ja nuorten toimijuuden ja osallisuuden vahvistamiseen?

Elämäni tarinana -valmennuksessa tutustut Elämäni tarinana -​menetelmän teoreettisiin lähtökohtiin ja opit käyttämään sitä monipuolisesti lasten ja nuorten parissa tehtävässä työssä. Saat käyttöösi Elämäni tarinana -​työkirjan ja valmennuksen jälkeen todistuksen. 

Valmennus toteutetaan kolmena webinaarina (á 1,5 tuntia, Teams-alustalla).  

Valmennuksen teemat

Hyödyt

Valmennus tarjoaa uusia näkökulmia ja ymmärrystä menneisyyden ja tulevaisuuden tarkasteluun. Elämäni tarinana -​menetelmä lisää nuorten osallisuutta ja toimijuutta, sekä vahvistaa asiakkaan ja ammattilaisen välistä dialogia.  

Kenelle?  

Lasten ja nuorten parissa työskentelevät, muun muassa oppilaitoksissa, nuorisotyössä, lastensuojelussa, mielenterveystyössä, sosiaalisessa kuntoutuksessa, seurakunnissa sekä järjestöissä. 

Ilmoittaudu mukaan valmennukseen

Valmennuspäivät ovat to 2.5., ke 15.5. ja to 30.5. (kellonaika 14.30-16).  Kolmen päivän valmennuksen hinta on 350 e (plus alv 24%) per osallistuja. Valmennus järjestetään Teams-alustalla etäyhteyksin.

Ilmoittaudu mukaan valmennukseen tästä linkistä (siirryt toiseen palveluun)viimeistään 29.4. Saat laskun ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseesi.

Valmentajana toimii kokenut mielenterveysalan erityisasiantuntijamme Päivi Vuokila-Oikkonen. Lue lisää Päivin ydinosaamisesta täältä.