Siirry sisältöön

TALLENNE: In the Backyard of Finnish Happiness -teoksen julkistamistilaisuus 30.11.2023

Nuori kuvattuna selkä kameraan päin.

Suomalaisen onnellisuuden kääntöpuoleen pureutuva tuore teos In the Backyard of Finnish Happiness – Empirical Observations from the Happiest Country on Earth julkistettiin vuoden 2023 lopulla. Teoksen on toimittanut Diakin innovaatiokeskittymässä DiakHubissa työskentelevä tutkija ja dosentti Sakari Kainulainen. Teoksen kirjoittajina ovat muun muassa DiakHubissa työskentelevät huono-osaisuuden ja moninaisuuden tutkijat ja asiantuntijat. He selvittävät artikkeleissaan, keitä ovat ne suomalaiset, jotka jäävät syrjään maailman onnellisimmassa maassa.

Katso tallenne teoksen julkistamistilaisuudesta Youtubesta(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun). Tallenne on englanninkielinen.

Lue lisää teoksesta Dialogi-verkkomediasta(siirryt toiseen palveluun).

(siirryt toiseen palveluun)